Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کارگروه صنعت و بازار ستاد توسعه فناوری‌ اعلام کرد: به شرکت‌هایی که توانمندی لازم برای توسعه فناوری دارند، پیشنهاد می‌شود روش توسعه فناوری داخلی را اتخاذ کنند، در غیر این صورت به سمت خرید فناوری بروند.

به گزارش ایسنا، دکتر علی اصغر نجیمی در رویداد رینکست ۲۰۲۲ با بیان اینکه امروز در این مراسم اولین رینکست با محوریت تحقیق و توسعه داخلی شرکت‌ها برگزار شده است، افزود: شرکت‌های فناور و دانش بنیان از دو روش "تحقیق و توسعه داخلی" و " نوآوری باز" اقدام به توسعه و کسب فناوری‌های مورد نیاز خود می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نوآوری باز را شامل برون‌سپاری تحقیق و توسعه، سرمایه گذاری مشترک، ادغام و تملک و خرید فناوری و لاینس برای توسعه فناوری‌های شرکت‌ها نام برد و ادامه داد: یکی از پیچیده‌ترین اقدامات شرکت‌های فناور و دانش بنیان انتخاب روش توسعه فناوری است. برای انتخاب یکی از این روش‌ها باید  معیارهایی چون توانمندی شرکت‌ها، سطح فناوری، چرخه عمر فناوری مورد بررسی قرار گیرد.


نجیمی خاطر نشان کرد: وقتی شرکتی دارای یک فناوری حیاتی و توانمندی بالا است؛ ولی فناوری چرخه عمر خود را طی نکرده است و زمان لازم برای تحقیق و توسعه به آنها پیشنهاد می‌شود که برای توسعه فناوری‌های خود از روش تحقیق و توسعه داخلی استفاده کند، در غیر این صورت اتخاذ روش نوآوری باز برای شرکت‌ها مناسب خواهد بود.

به گفته وی، از سال ۲۰۰۸ به دلیل آنکه شرکت‌ها قادر به سرمایه گذاری در بخش تحقیق و توسعه نبودند، بازار نوآوری باز در دنیا رونق گرفت.

دبیر کارگروه صنعت و بازار ستاد توسعه فناوری‌ نانو، ایجاد شبکه تبادل نوآوری باز را از برنامه‌های ستاد نانو نام برد و اظهار کرد: هدف این برنامه عرضه و توسعه فناوری است‌ و شرکت‌هایی که دارای توانمندی در نوآوری و انعطاف پذیر هستند و ارتباط با دانشگاه‌ها برای خلق ثروت دارند، در این زمینه می‌توانند موفق باشند.

وی یادآور شد: در این شبکه ۴ هزار تقاضای صنعتی دریافت شده که ۷۰۰ مورد آن منجر به عقد قرارداد شده است، ضمن آنکه ۳۵۰ مورد آن نیز منجر به تولید محصول شد.

نجیمی با تاکید بر اینکه این اقدامات از سوی ۳۵ کارگزار تبادل فناوری اجرایی شده است، یادآور شد: در حال حاضر درخواست‌های صنایع دسترسی به محصولاتی است که راندمان خط تولید آنها را ارتقا می‌دهد. توسعه محصولات جدید برای رقابت در بازار از دیگر درخواست‌های بخش صنعتی است.

وی موضوع آب را از دیگر چالش‌های کشور نام برد و تاکید کرد: در این راستا صندوق محیط زیست از محصولات این حوزه حمایت می‌کند و ستاد نانو نیز در کنار این صندوق در راستای تامین مالی قرار دارد.

وی تجاری سازی را از دیگر اقدامات حمایتی این ستاد نام برد و گفت: تاکنون ۱۶ خدمت تجاری‌سازی تعریف شده و در سال گذشته ۴۵ هزار خدمت به شرکت‌های متقاضی عرضه شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فناوري نانو تجاري سازي تحقیق و توسعه توسعه فناوری نوآوری باز نام برد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۵۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال که توسعه پوشش فیبرنوری را به عنوان یکی از مهمترین پروژه‌های درحال پیش‌برد خود دارد، به تازگی و با هدف توانمندسازی پیمانکاران و  پرورش کارشناسان متخصص و ماهر در حوزه فیبرنوری، کارگاه آموزشی «Passive FTTH/FTTX Network» را توسط آکادمی ایرانسل و با همکاری تیم شبکه ایرانسل، برگزار کرده است.

در اولین دوره از این کارگاه که به مدت ۳۲ ساعت و با پنج موضوع تخصصی Fiber Basics، Test & Delivery، Fiber Design، Execution و Network Safety برگزار شد، شرکت‌کنندگان از طریق یک محیط آزمایشگاهی واقعی و قابل تست، توانمندی خود را در حوزه‌های مذکور، به سطوح بالاتری رساندند.

همچنین توانمندسازی و هماهنگی پیمانکاران ایرانسل جهت پروژه‌های FTTH/FTTX و به منظور طراحی و اجرای بهینه‌تر و اجرای شبکه‌های قوی‌تر در پروژه‌های فیبر، مطابق با استانداردهای بین المللی FOA و شخصی‌سازی آن در شبکه فیبرنوری ایرانسل، از اهداف دیگر برگزاری این کارگاه بود.

این کارگاه‌ها به صورت مستمر برگزار می‌شوند و تمامی علاقمندان می توانند از اینجا، پیش ثبت نام اولیه را برای حضور در دوره‌های بعدی، انجام دهند.

توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، حمایت از طرح‌های تحقیقاتی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و…، توسط مجموعه ایرانسل لبز که بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل است، پیگیری می‌شود.

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»