Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی در تازه‌ترین مطلب ارسالی خود به مهر از پروژه «صدای جوانان در عدالت اجتماعی» خبر داده است. در این مطلب اشاره شده که اجرای این پروژه نشان می‌دهد که چگونه روش‌های داستان‌سرایی دیجیتال می‌توانند فضاهایی را برای جوانان در قالب یک جامعه عادلانه ایجاد کنند تا با استفاده از داستان‌سرایی دیجیتال و روش‌های ویدیویی مشارکتی، داستان‌هایشان را بیان کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطلب را در ادامه بخوانید:

پروژه «صدای جوانان در عدالت اجتماعی» بر دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه فری استیت (UFS) متمرکز بود و توسط گروه آموزش عالی و توسعه انسانی (HEHD) تکمیل شد. دانشجویان با سوابق مختلف و تجربیات متنوع در مورد صداپیشگی انتخاب شدند.

این روش‌ها به آنها اجازه می‌دهد تا از عاملیت، خلاقیت، تخیل، کسب دانش و یادگیری مهارت‌های دیجیتالی جدید و توانمندساز استفاده کنند.

در کلیپ‌های ویدیویی الهام بخش، دلگرم کننده و گاهی شخصی، آنها در مورد مبارزات روزمره‌ای صحبت می‌کنند که آفریقای جنوبی با آن دست و پنجه نرم می‌کند، از جمله خشونت مبتنی بر جنسیت (GBV)، غلبه بر ناملایمات و سختی‌ها، آزار و اذیت جنسی و تلاش سخت برای رسیدن به اهداف خود و در نهایت موفق شدن.

داستان سرایی مشارکتی

دکتر کارمن مارتینز-وارگاس، محقق فوق دکتری در HEHD و یکی از محققان این پروژه، می‌گوید که داستان‌سرایی مشارکتی به عنوان روش و بستری برای استعمارزدایی مورد استفاده قرار گرفت.

در این پروژه، روش‌شناسی نقشی محوری دارد.

یکی از اهداف سیاسی کلیدی برای تحقیق مشارکتی به این واقعیت مربوط می‌شود که معمولاً افراد با قدرت کمتر هستند که در طول فرآیند تحقیق صحبت می‌کنند و عمداً «تحقیق شوندگان» را در خود فرآیند تحقیق، با روش‌هایی که اخلاقی، آشکار و محترمانه هستند، می‌گنجانند.

وی توضیح داد: «بنابراین، هدف از رویکردهای مشارکتی انجام تحقیقات در کنار سوژه‌های تحقیق و نه فقط تحقیق در مورد آنهاست.»

فرآیند تحقیق شامل دانشجویانی است که پس از محدودیت‌های کرونایی، به صورت رو در رو برای گروه اول و به صورت آنلاین، برای گروه دوم آنلاین کار می‌کنند و ۱۲ داستان دیجیتالی جالب و تکان دهنده طرح کرده و سپس به‌صورت گروهی برای ساختن یک ویدیوی مشارکتی همکاری می‌کنند.

تجزیه و تحلیل داستان‌ها در رابطه با دانش عدالت اجتماعی به صورت آنلاین در گروهی پژوهشی انجام شد و فعالیت‌های مربوط به انتشار با هم برنامه‌ریزی شدند.

این پروژه از طریق وبینارها، وب سایت پروژه و از طریق رسانه‌های اجتماعی منتشر شده است و در عین حال، برای تکمیل کتابی با دسترسی آزاد در سال ۲۰۲۲ برنامه ریزی شده است.

این پروژه امکان استفاده از یک روش مشارکتی غیراستعماری را برای ایجاد جوامع معرفت‌شناختی و تحقیقاتی فراگیر و همچنین کسب آگاهی اساسی از داستان‌ها به عنوان کمکی به بوم‌شناسی مبتنی بر جنوب نشان می‌دهد. علاوه بر این، این پروژه توانمندسازی و میانجی گری دانشجویان محقق را در فرآیند پژوهش مشترک برای درک و تغییر با هم امکان‌پذیر کرد.

اهداف تحقیق

اهداف این پروژه شناسایی راه‌هایی بود که در آن جوانان می‌توانند با یکدیگر همکاری کنند تا داستان‌هایی مربوط به تحول برای عدالت اجتماعی پایدار را شکل دهند و موجب دانش آفرینی فراگیر و مشترک شوند.

اهداف دیگر این پروژه درگیر کردن ذینفعان مختلف در سطح ملی و بین‌المللی در مورد صدای جوانان برای عدالت اجتماعی با استفاده از روش‌های بیان داستان دیجیتال و ایجاد روش‌های جدید تفکر و شیوه‌هایی برای توسعه عدالت اجتماعی به رهبری جوانان بود.

تیم تحقیقاتی برای پاسخ به این سؤالات کلیدی تلاش کردند:

تحصیلات و تجربیات اجتماعی و آرزوهای جوانان دانشگاه چیست؟

آنها چگونه عدالت اجتماعی را بر اساس تجربیات خود درک می‌کنند؟

روش‌های داستان سرایی دیجیتالی مشارکتی چگونه می‌تواند به عدالت اجتماعی و دانشگاه به عنوان فضایی برای تحقیقات در زمینه استعمارزدایی کمک کند؟

این پروژه همچنین نشان می‌دهد که چگونه جوانان می‌توانند داستان‌هایی فراگیر را برای تغییر از پایین به بالا شکل دهند و به درک ما از عدالت اجتماعی کمک کنند.

این پروژه به ویژه در سطح بین المللی توجه زیادی را به خود جلب کرده است. یک وبینار ملی (در مورد خشونت مبتنی بر جنسیت) برگزار شده است و محققان در وبیناری بین المللی به میزبانی انجمن توسعه انسانی و توانمندسازی شرکت کردند.

شکوفایی در جنوب صحرای آفریقا

پروفسور ملانی واکر که ریاست SARCHI در آموزش عالی و توسعه انسانی (HEHD) را بر عهده دارد، می‌گوید تحقیقات در گروه HEHD بر سهم آموزش عالی در رفاه و شکوفایی انسان در جنوب صحرای آفریقا متمرکز است.

«هدف اصلی پیشبرد عدالت در سیاست‌ها، فرآیندها و شیوه‌های آموزش عالی و در سطوح مختلف سیستم آموزش عالی است.»

در حال حاضر، ۱۶ پروژه تحقیقاتی و انتشاراتی وجود دارد: پنج پروژه دکترا، شش پروژه پسا دکترا و پنج پروژه با بودجه خارجی. واکر می‌گوید: «این پروژه‌ها و پروژه‌هایی که قبلاً تکمیل شده‌اند، در مجموع، کمک قابل‌توجهی به دانش پژوهی در زمینه علوم اجتماعی در جنوب می‌کنند.»

این گروه متشکل از ۱۲ دانشجوی فارغ التحصیل از محققین عبارت هستند از: لووویو نگوبنی، ناتاشا کاباسو، چری ماتجیلا، نتومبی نهلاپو، گترود جانا، نونتوبکو ماتهبولا، آنجل زونگو، کریستیان بوتا، نهلانهلا مگوبوزی، جرمیا هلاهلا، نلیسوا امنیکاروئنتیو، و مولوکاروئنت.

کد خبر 5413131 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: رایزنی فرهنگی آفریقای جنوبی ادبیات داستانی رسانه دیجیتال دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران معرفی کتاب کتاب و کتابخوانی انقلاب اسلامی ایران معرفی نشریات دفاع مقدس رونمایی کتاب جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی نمایشگاه مجازی کتاب تهران انتشارات سروش کتاب نمایشگاه مجازی کتاب انتشارات کتاب نیستان دفاع مقدس جنگ تحمیلی عدالت اجتماعی صدای جوانان آموزش عالی داستان ها روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۷۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه

محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه در حاشیه نشست پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه که با حضور معاون فناوری و نوآوری و مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرعامل هلدینگ صنایع مادیران، معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه و جمع دیگری از مدیران وزارت ارتباطات و استان برگزار شد؛ گفت : عرصه اقتصاد دیجیتال یکی از حوزه‌های بسیار خوب برای رونق اشتغال و تولید در استان کرمانشاه است.

وی گفت: خوشبختانه با رایزنی‌ها و پیگیری‌هایی که طی ماه‌های اخیر با وزیر ارتباطات و معاونانش صورت گرفته، به توافقات تحول آفرینی برای اجرای طرح‌های مختلف در این حوزه رسیده ایم که در نشست امروز چگونگی اجرای آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: طبق توافق صورت گرفته با وزارت ارتباطات، اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای در مجموعه پارک علم و فناوری استان بزودی شروع به فعالیت می‌کند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: این مرکز با ۲۰ تیم فعالیت خود را برای تولید آثار آغاز می‌کند و در آینده تا ۵۰ تیم گسترش خواهد یافت.

وی ادامه داد: طرح ایجاد سرزمین اقتصاد دیجیتال یکی دیگر از طرح‌های تحول آفرینی که می‌تواند بستر بسیار خوبی برای اشتغالزایی فارغ التحصیلان حوزه‌های فناوری اطلاعات فراهم کند.

صحرایی گفت: با پیگیری‌های انجام شده و همراهی وزارت ارتباطات، امیدوارم بتوانیم در زمان کوتاهی بتوانیم این عرصه بسیار مهم را هم برای اشتغال جوانان و رونق کسب و کار استان فراهم کنیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • چیستی عدالت و تاثیر آن در جامعه
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • رشد ۳برابری مسمومیت با قارچ‌های سمی/ ۱۴نفر بستری شدند
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما!
  • بازاندیشی نظری و روشی در شناخت کلان مفهوم عدالت اجتماعی
  • صدای دایی و مهدوی‌کیا خیلی زود از سکه افتاد!
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • آدینه با داستان/ چی از آسمان افتاد؟!
  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است