Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@23:33:54 GMT

طراحی بسته آموزشی روش تحقیق با تمرکز بر کووید ۱۹

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۲۸۵۰

طراحی بسته آموزشی روش تحقیق با تمرکز بر کووید ۱۹

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از طراحی بسته آموزشی نحوه نگارش، ثبت و اجرای کارآزمایی‌های بالینی برای توانمندسازی پژوهشگران در دوران همه‌گیری کرونا خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر شادی بنی اسدی، دانشیار فارماکولوژی بالینی دانشگاه گفت: این بسته آموزشی به منظور طراحی و اجرای هر چه بهتر مطالعات در دوران پاندمی کووید-۱۹ طراحی شده و برای عموم محققان قابل استفاده و مفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر علمی این برنامه افزود: در این بسته آموزشی، اجزای راهنمای اسپریت SPIRIT (Standard Protocol Items: Recommendations for Interventional Trials) که استانداری بین‌المللی برای نگارش پروتکل کارآزمایی بالینی است به طور کامل توضیح و با ذکر مثالهای متعدد آموزش داده شده است.

به گفته وی مطالب گردآوری شده جزو بسته‌های توانمندسازی اعضای هیئت علمی و دارای امتیاز روش تحقیق (۷,۵ امتیاز) است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه فصول این برنامه آموزشی را شامل تعریف و انواع مطالعات کارآزمایی بالینی، اجزای مهم یک کارآزمایی تصادفی کنترل شده ، نحوه نوشتن پروتکل یک کارآزمایی تصادفی کنترل شده بر مبنای استانداردهای بین المللی، نحوه ثبت کارآزمایی های بالینی ، نحوه مدیریت و آنالیز داده ها و مرور کارآزمایی‌های بالینی در کوید-۱۹ ذکر کرد.

بنی اسدی در خاتمه تاکید کرد: در بسته آموزشی مذکور مطالب کاربردی زیادی در خصوص انجام مطالعات کارآزمایی بالینی در فاز های مختلف کووید-۱۹ ارایه شده است و دسترسی به این بسته آموزشی از طریق پلتفرم آموزش مجازی دانشگاه به آدرس www.cme.sbmu.ac.ir  برای علاقمندان امکان پذیر است.

براساس اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از بیمارستان مسیح دانشوری؛ بسته آموزشی مذکور با همکاری دکتر شادی بنی اسدی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشیار فارماکولوژی بالینی، دکتر فاطمه حسینی بهارانچی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و استادیار آمار زیستی، دکتر فریبا قربانی پژوهشگر مرکز تحقیقات بیماری های نای و دکترای تخصصی پژوهشی و دکتر گیتی پوردولت فوق تخصص بیماری های ریوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آماده و ارایه شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همه باهم علیه کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیمارستان مسیح دانشوری عضو هیئت علمی دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی بسته آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۲۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه با حضور در موسسه آموزشی سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) با «مهمت آکیف» رئیس این موسسه دیدار و گفتگو کرد.

 به گزارش ایسنا، «محمدحسن حبیب‌اله‌زاده» در این ملاقات با قدردانی از تلاش‌های موسسه آموزشی اکو در چند سال گذشته در جهت گسترش فعالیت‌های موسسه در بین کشورهای عضو اکو، برای مشارکت هر چه بیشتر کشورمان در برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی اکو ابراز آمادگی کرد.

سفیر کشورمان در آنکارا  همچنین با اشاره به ظرفیت‌های موجود و پیشرفت‌های علمی برجسته درجمهوری اسلامی ایران به ‌ویژه در دهه‌های اخیر در زمینه‌های گوناگون مانند نانوتکنولوژی، کسب مدال‌های متعدد در المپیادهای علمی توسط دانش آموزان و نیز وجود دانشگاه‌های بسیار معتبر به عنوان بستر لازم برای جذب دانشجویان بین‌الملل به ‌ویژه از کشورهای عضو اکو، نسبت تقویت همکاری‌های آموزشی اعلام آمادگی کرد.

وی همچنین آمادگی کشورمان برای بهره‌برداری بهتر از فرصت ریاست دوره‌ای جمهوری اسلامی ایران بر سازمان اکو در سال ۲۰۲۴ برای تقویت همکاری‌های آموزشی را اعلام کرد.

 مهمت آکیف، رئیس موسسه آموزشی اکو نیز در این دیدار با اشاره به اقدامات این موسسه در سال‌های اخیر در راستای توسعه آموزش در کشورهای عضو اکو، تلاش‌های انجام ‌شده برای انطباق فعالیت‌های موسسه با نیازهای کشورهای عضو را برشمرد.

رئیس موسسه آموزشی اکو همچنین با اشاره به برخی تجارب موفق کشورمان در حوزه آموزشهای تخصصی از جمله دانشگاه‌ علمی و کاربردی، خواستار تقویت همکاری‌ها با کشورمان در حوزه امور آموزشی شد.

در این دیدار برخی زمینه های همکاری میان موسسه آموزشی اکو و وزارتخانه های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش ایسنا ، موسسه آموزشی اکو یکی از آژانس های تخصصی سازمان همکاری های اقتصادی(اکو) است که بر اساس تصمیم نشست ماه می ۱۹۹۸ شورای وزیران این سازمان تاسیس شد.

هدف اصلی این موسسه، توسعه همکاریهای علمی و آموزشی بین کشورهای عضو، تقویت زیرساخت های آموزشی و پرورشی وکمک به توسعه اقتصادی اجتماعی و دستیابی کشورهای عضو به اهداف آموزشی و دانشگاهی است.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد