Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب پرسپکتیو در اسکیس حاصل یک دهه تحقیق، مطالعه و بررسی چندین کتاب بود که به صورت خلاصه شده برای دانشجویان معماری و علاقمندان تهیه شده که امید است مثمر ثمر باشد.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ با پیدایش ابزار آلات جدید، تولد و پیشرفت تکنولوژی که منجر به ساخت رایانه‌ها شد؛ گرایش به ترسیم با دست بر روی کاغذ روز به‌‌ روز کاهش یافت تا جایی که امروزه دنیای معماری تبدیل به دنیای نرم افزارهای مختص به خود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما دلیل بر آن نمی‌شود که ترسیمات دستی همراه با ابزار و وسایل خود به ویژه ترسیم سه‌بعدی کنار گذاشته شوند و جای خود را به رایانه بدهند.

ترسیم پرسپکتیو مهم‌ترین و زیباترین بخش خلق فضا می‌باشد که هر معمار و طراحی می‌تواند از هر قسمت بنا و فضایی که می‌خواهد با توجه به روش‌های مختلف ترسیم، آن را بر روی کاغذ ترسیم کند. شناخت و مطالعه علم پرسپکتیو فقط مختص به معماری نیست، به عنوان مثال در هنر عکاسی برای تأکید بر جلب توجه مخاطب بر نقطه‌ی مهمی از تصویر بسیار پرکاربرد است. هم­چنین آشنایی با این علم در بسیاری از رشته‌ها به ویژه در نقاشی، طراحی و معماری لازم و ضروری است.

عوامل متعددی بر روش‌های ترسیم و انواع پرسپکتیو تأثیر گذار بوده که با توجه به خواسته معمار و طراح برای آن‌‌چه که می‌خواهند به نمایش بگذارند تا کارفرما و مخاطبینی که نظاره‌گر تصویر هستند به درک و مفهوم فضا برسند، دچار تغییر و تحول گشته است.

آن‌چه که حاصل تحقیقات انجام شده در اثر حاضر می­باشد؛ شامل نقطه، خط و انواع آن که مبنای ترسیم پرسپکتیو می‌باشد به همراه کاربرد آن‌ها تا پیشرفته‌ترین حالت پرسپکتیو از جمله اصول ترسیم پرسپکتیو، پرسپکتیو جزئیات، آگزونومتریک، انواع پرسپکتیوهای نقطه‌ای، ترسیم فیگور و سایه که باعث مشخص شدن مقیاس تصویر و عمق بخشیدن به کار می‌­گردد، است.

هدف اصلی از تألیف این کتاب، بیان ساده مطالب و روش ساده و آسان ترسیم سه‌بعدی است. علاوه بر مطالب گفته شده این روش بر ترسیم سریع پرسپکتیو در اسکیس تأکید می‌کند. هم‌چنین بر خلاف دیگر کتب منتشر شده که ترسیمات به طور کلی می‌باشد و همه‌ی جزئیات در یک تصویر سه‌بعدی گنجانده شده است، ترسیمات این تألیف به صورت مرحله به مرحله بوده و مجزا از یک‌‌دیگر که در چندین صفحه قرار گرفته است.

تحقیقات گردآوری شده در این کتاب حاصل چندین سال بررسی متعدد مؤلفان بر روی انواع پرسپکتیوها بوده است و برای تکمیل آن در طی دو سال اخیر تلاش‌‌های بسیاری صورت پذیرفته است و در آینده می‌تواند جزئی از منابع کنکور ارشد معماری و گرایش‌های وابسته به آن، مفید واقع گردد.

دکتر محمد بهزادپور استادیار و عضو هیئت علمی تمام وقت گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد می باشد وی 10 کتاب تالیفی و ترجمه، 21 مقاله در مجلات معتبر (علمی و پژوهشی و تخصصی و isi )، 92 مقالات (کنفرانس و isc )، 12 داوری، 30 سخنرانی، 106 تقدیر نامه و گواهینامه، عضویت در 8 هیات تحریریه مجلات و کمیته علمی گوشه ای از تجربیات وی می باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۱۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی

پژوهشی جدید نشان می‌دهد که باغ‌های گیاه‌شناسی نقش بسیار چشمگیری در کاهش دمای شهرها دارند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، در روزهای گرم تابستان، هیچ فعالیتی به اندازه قدم زدن در یک باغ گیاه‌شناسی زیبا آرام‌بخش نیست اما این فضای شهری تنها نقش تفریحی ندارد بلکه می‌تواند به کاهش گرمای ناشی از تغییرات اقلیمی در محیط شهری اطراف خود کمک کند.

بررسی جامع تحقیقات انجام شده توسط مرکز جهانی تحقیق هوای پاک در خصوص تأثیر فضای سبز در کاهش گرما نشان داده باغ‌های گیاه‌شناسی بیشترین اثر را در کاهش گرمای شدید دارد. این تحقیق نشان داده فضاهای سبز مانند باغ پزشکی چلسی، باغ گیاه‌شناسی کیوی لندن یا باغ‌های خلیج سنگاپور، به‌طور متوسط ۵ درجه سانتی‌گراد دمای هوا در فضای شهری اطراف را کاهش داده‌اند.

پارک‌ها و حوضچه‌های شهری نیز تأثیر مشابهی داشتند و حتی دیوارهای سبز، درختان در خیابان‌ها و زمین‌های بازی هم دمای هوا را به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌دهند. پروشانت کومار، مدیر مرکز جهانی تحقیق هوای پاک و محقق اصلی این مطالعه، در این رابطه گفت هدف اصلی تحقیق این بود که در واقع به طور علمی نشان دهد در شهرها چه فضاهای سبز و آبی وجود دارد، اطلاعات در دسترس چیست و در چه مناطقی تحقیقات کافی انجام نشده است. همچنین این پژوهش نشان می‌دهد در صورت برنامه‌ریزی شهری، از چه شواهدی می‌توان برای طراحی بهتر فضاهای سبز استفاده کرد.

عوامل محلی در این رابطه نقش مهمی ایفا کردند اما به طور کلی ثابت شده پارک‌های بزرگ‌تر اثر خنک‌کننده بیشتری دارند. علاوه بر این، مشخص شد که با اتصال فضاهای سبز و ایجاد دالان سبز تأثیر مثبت بیشتری در شهر به دست می‌آید.

طبقه گفته کومار، این یافته‌ها به طراحان شهری در سراسر دنیا کمک می‌کند تا با چالش گرمای جهانی مقابله کنند. محققان بر این باور هستند که با عملی کردن تنها بخشی از یافته‌های تحقیقات مرتبط با تأثیر فضای سبز بر زیست‌پذیری، شهرها محیط بهتری برای سکونت می‌شوند و شهروندان نیز شاهد فضای شاد و سالم‌تری خواهند بود.

این مطالعه به طور دقیق نشان داده است که راه‌حل جامعی برای تمام محیط‌های شهری وجود ندارد، بلکه باید به دنبال بهترین روش متناسب با محیط بود.

کد خبر 748648

دیگر خبرها

  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تساوی سرد و بی‌حاصل یوونتوس و میلان
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • حماس: فعالیت آنروا باید زیرنظر سازمان ملل ادامه یابد
  • هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد
  • 2 مدال نقره و برنز، حاصل تلاش اسکواش‌بازان کشورمان
  • ۲ مدال نقره و برنز، حاصل تلاش اسکواش‌بازان کشورمان