Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر ارتباطات نیرو‌های مسلح با بیان اینکه در اقتصاد الگوی بومی اسلامی نداریم، گفت: روش‌های تحقیق موجود متناسب با فرهنگ غرب است و کاربردی در ایران اسلامی ندارد.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار سرتیپ دوم عباس سه‌دهی رئیس دفتر ارتباط مردمی ستاد کل نیرو‌های مسلح ضمن تبریک بمناسبت هفته پژوهش اظهار کرد: امروز از روز‌های بیاد ماندنی است که از کار‌های حوزه تحقیق و پژوهش مرتبط با ساحت مقدس مقام معظم رهبری ذکری شده و از صاحبان آثار مرتبط با اندیشه و تدابیر مقام معظم رهبری تجلیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه طی یک دهه گذشته آثاری در حوزه منظومه فکری و مکتبی ولایت فقیه در ارتش و نیرو‌های مسلح تدوین و تولید شده است، ادامه داد: بحمدالله در حوزه ارتش ظرف یک دهه گذشته کار‌های بسیار ارزشمندی در حوزه منظومه تدوین و مکتب دفاعی مقام معظم رهبری انجام شده است و امیدواریم در آینده نزدیک بسیاری از آن‌ها شکل کابردی و اجرایی پیدا کند.

سردار سه‌دهی افزود: به عنوان مثال در سال ۸۷ زمانیکه جلسه‌ای در دانشگاه‌های ارتش و مرتبط با دانش امام راحل داشتیم قرار شد که کتبی در باب اندیشه مقام معظم رهبری به عنوان کتاب درسی تدوین و برای دانشجویان افسری تدریس شود و بعد از یکسال کتبی آماده ارائه شد و امروز بالغ بر ۱۸ ترم است که در دانشگاه افسری امام علی (ع) این کتب تدریس شده و به دانشگاه‌های دیگر ارتش تسری پیدا کرده است. امروز در ارتش دانشگاهی نداریم که اندیشه و تدابیر و مطالبات مقام معظم رهبری مرتبط با ارتش در نیرو‌ها تدوین و تدریس نشده باشد و این آثار و برکات زیادی داشته است.

وی تصریح کرد: در زمینه تدوین الگوی فرماندهی مبتنی بر تدابیر مقام معظم رهبری اقدامات خوبی صورت گرفته و شروع این کار از نیروی زمینی ارتش بود و همایشی در این راستا برگزار و ۲ جلد کتاب با زحمت فراوان فراهم شد. امروز با تلاس‌های زیاد و هماهنگی با ستاد کل نیرو‌های مسلح آن دوجلد به شکل کاربردی در نیرو‌های مسلح اجرایی شده است.

رییس دفتر ارتباطات نیرو‌های مسلح ادامه داد: الگوی مطلوب فرماندهی مرتبط با فرهنگ دفاعی ارتش در همایش دوم انجام شد و فراخوان مقالات آن انجام و برای همایش نیز آثار خوبی تولید و قابل استفاد ارائه شده است. این همایش در سال جاری در نیروی دریایی ارتش با رویکرد گام دوم انقلاب و تاکید بر مفاد بیانیه دوم مبتنی بر منویات مقام معظم رهبری برگزار خواهد شد.

وی به تبیین نقش ارتش در امنیت ملی کشور در حوزه فرماندهی و اقتدار دفاعی اشاره کرد و گفت: در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش کار‌های بسیار خوبی انجام شده است که تبییین و تدوین الگوی مدیریت دانش سازمانی مبتنی بر تدابیر مقام معظم رهبری در یک فاز انجام شده و در فاز دوم بصورت کاربردی در حال انجام است.

سردار سه‌دهی به بحث فرهنگ دفاعی ارتش مبتنی بر اسلام ناب محمدی (ص) اشاره کرد و افزود: در حوزه حفاظت اطلاعات ارتش کار‌های خوبی با محوریت مجموعه علمی دانشگاه فارابی انجام شده که در ۹ دی هر سال آثارمرتبط با همان سال رونمایی می‌شود. در بخش‌های مختلف هم ماموریت‌های سازمان حفاظت اطلاعات مرتبط با مکتب دفاعی ولایت معظم فقیه در حال انجام است.

وی با بیان اینکه روش در بحث پژوهش و تحقیق، از نکات مهم است، گفت: در ایران اسلامی تحقیقات و روش هایمان الزاما بایستی مبتنی بر ارزش‌های اسلام ناب باشد و در ارزش‌های فرهنگی سازمانی ارتش محور فرهنگ اسلام ناب و ارزش‌های والای اسلام ناب و انقلاب اسلامی است.

سردار سه‌دهی افزود: امروز روش‌های تحقیق سکولار در مراکز علمی متداول است و خروجی آن متناسب با نظام ارزشی در نظام و نیرو‌های مسلح نیست. نباید انتظار داشت که با این روش‌های موجود به محصولی برسیم که بتواند انطباقی با ارزش‌های ایران اسلامی و انقلاب داشته باشد. صد‌ها رساله در چهل سال گذشته تولید شده، اما عملیاتی نشده است. بایستی از روش تحقیق بومی اسلامی در نظام اسلامی استفاده کنیم که محصول آن صد در صد ارزشی و قابل استفاده باشد.

وی با بیان اینکه در اقتصاد الگوی بومی اسلامی نداریم، تاکید کرد: در مدیریت، روانشناسی، جامعه شناسی و سایر رشته‌های علوم انسانی الگوی بومی نداریم. با این روش‌های تحقیق متناسب با فرهنگ غرب محصولی تولید می‌شود که کاربردی در ایران اسلامی ندارد.

رییس دفتر ارتباطات نیرو‌های مسلح یادآور شد: امیدواریم بر روی روش تحقیق مبتنی بر فلسفه اسلام و یک نگاه بومی در نیرو‌های مسلح کاری انجام شود تا محصولاتی واقعا کاربردی در مراکز علمی تولید شود و ما به این روش‌های بومی سخت نیاز داریم. کار‌هایی در دفتر ارتباطات نیرو‌های مسلح انجام و محصولاتی تولید شده و زمینه برای پژوهش گران باز است تا روش‌های بومی خود را ارائه دهند.

وی به گام دوم انقلاب اسلامی و نظام موضوعات آن اشاره کرد و افزود: صرفاً با صحبت، کاری انجام نمی‌شود و برای چهل سال دوم انقلاب اسلامی باید تکلیف اجرایی خود را روشن کنیم که نیاز به مکانیزم و سازوکار دارد. یک نظام موضوعاتی در مجموعه نیرو‌های مسلح تعریف شده که مبتنی بر مجموعه ماموریت‌های ذاتی و محوله در ارتش جمهوری اسلامی ایران است و در کنار آن نظام موضوعات، فهرستی ار شاخصه‌های اصلی مفاد بیانیه گام دوم آماده شده است.

سردار سه‌دهی خاظر نشان کرد: باید سازوکار ما در مجموعه ارتش مشخص کند که نسبت هر کدام از مأموریت‌های ذکر شده در نظام موضوعات با شاخصه‌های بیانیه گام دوم چیست؟ و چه اقداماتی باید انجام شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نیروهای مسلح ستادکل نیروهای مسلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۹۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟

اهداف و آرمان‌های جوامع مختلف نسبت به یکدیگر متفاوت است. به‌عنوان مثال جوامع غربی به دنبال حذف معنویت هستند و برای‌شان ترویج اخلاق بندگی مهم نیست و روشن است که در چنین جوامعی، همه عوامل دست در دست هم می‌دهند تا آن جامعه به هدف خود برسد. اما در جوامع اسلامی مثل ایران، الهی شدن و ترویج اخلاق بندگی و عبودیت خدای متعال مطرح است و بخش‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و همچنین رفتار‌های اجتماعی باید زمینه‌ساز تعالی جامعه دینی و افراد باشند.

حجاب یکی از آن عوامل و رفتار‌هایی است که نقش مهمی در پیشبرد اهداف جامعه اسلامی ایفا می‌کند. در واقع وقتی قرار است در محتوای یک جامعه عفت و پاکدامنی مطرح باشد آن وقت مسأله پوشش یک زن مسلمان مفهوم عمیقی به خود می‌گیرد و تبدیل به قانون می‌شود که طبق فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری، حجاب یک حکم شرعی و قانونی است و عمل به آن بر همگان، مسلم و واجب است.

 دین اسلام، پوشش را یکی از بهترین عوامل حفاظت زنان و حفظ سلامت اجتماعی می‌داند و در واقع حجاب، لباس مشارکت اجتماعی و آزادی زنان در جامعه است و، چون زن بدحجاب، هرگز نمی‌تواند جلوی نگاه‌های آلوده و هوس‌انگیز مردان را بگیرد، اسلام از زنان خواسته که با رعایت پوشش اسلامی ازچشم‌چرانی مردان جلوگیری وازحقوق فردی و اجتماعی‌شان محافظت کنند. امین کشوری، کارشناس عفاف و حجاب  می‌گوید: «حجابی که اسلام راجع به آن حرف می‌زند و در آیات قرآن به آن اشاره شده است به مصلحت مردم وهمین خانواده‌هاست. همان دختران جوانی که می‌خواهند همسران‌شان راحفظ کنندو پسرانی که می‌خواهند زن محبوب‌شان راازدست ندهند، بدون حفظ حجاب ورعایت حدوحدود آن این خواسته‌های‌شان‌عملی نمی‌شود.»

تضاد آموزه‌های غربی با ارزش‌های اسلامی

درجوامع غربی برای این‌که از زن، موجودی به وجود بیاورند که موردنظر خودشان و اهداف سودجویانه‌شان باشد، نیازدائم به مد دارند تا با درست کردن آن، چشم‌ها، دل‌ها و ذهن‌ها را به همین جذابیت‌های ظاهری و کوته‌بینانه مشغول کنند. اما فردی که به این ظواهر وسوسه‌انگیز مشغول شودمجالی برای رسیدن به ارزش‌های واقعی واخلاقی خواهدداشت؟ امین کشوری می‌گوید: «آموزه‌های غربی به زنان می‌آموزد که همه ارزش‌های آنها در «تن» خلاصه شده و اگر توانست اندام، ظرافت‌ها و زیبایی‌هایش را به بهترین شکل ممکن برای افراد جامعه به نمایش بگذارد، می‌تواند ایفای نقش کند. اما این نگاه، مقابل ارزش‌های دینی و اسلامی است. اسلام می‌گوید: نقش اصلی زن در جایگاه همسری و مادری است و با حفظ این موقعیت‌ها و رعایت حجاب که برایش امنیت می‌آورد می‌تواند در عرصه اجتماع ظاهر شود و به فعالیت‌های اجتماعی، سیاسی یا حتی اقتصادی نیز بپردازد». البته اسلام هرگز نخواسته مرد از زن بهره‌کشی اقتصادی کند، بلکه سخت با آن مبارزه می‌کند و ازنظر اسلامی، استقلال اقتصادی زن، امری مسلم و متعلق به خود اوست. 

بالا رفتن سطح استاندارد‌های جنسی 

درجوامع غربی، دردسترس بودن زنان بی‌حجاب ورفتار‌های غیرطبیعی آنان سبب شده که مردان به تدریج ازآن‌ها رویگردان و حتی متنفر شوند. در واقع دیدن سطح بالایی از بی بندوباری و جذابیت‌های زنان برای مردان به عادت تبدیل شده، چون مردان روزانه با تعداد زیادی از زنان بی حجاب رو‌به‌رو می‌شوند و این تقاضای روحی، روانی و جنسی آنها را بالامی‌برد وطالب سطح جدید، متنوع و بی‌بندوبارتر ازوضعیت موجودشان می‌شوند. این موضوع باعث شده تا مردان برای ارضای غریزه جنسی خود به همجنسان خود روی آورند. سردی و بی‌مهری مردان نیز سبب شده تا زنان نیزبه همجنسان خودروی آورندکه همجنس بازی یکی ازمشکلاتی است که تمدن غرب با آن دست و پنجه نرم می‌کند، اما در اسلام همه نیاز‌ها و تامین آنها باید در مسیر تعالی و سعادتمندی انسان باشد نه این که همه فکر وذکر افرادبرای تامین نیاز‌های جنسی که به صورت عطش جنسی درآمده، صرف شود. به گفته کشوری، آزادی‌های جنسی نامشروع، موجب شده پیمان اخلاقی و زناشویی همسران و به عبارتی بنیان خانواده از بین برود و سبب به وجود آمدن پیامد‌های ناگواری مانند سقط جنین، بچه‌های نامشروع، خشونت و تجاوز به زنان، خروج از مرز اعتدال در پرداختن به نیاز‌های جنسی و... شود. کم شدن و سیر نزولی جمعیت نیز یکی دیگر ازمعضلات چنین جوامعی است و هنگامی اتفاق می‌افتد که نسل موجود به دلایل تمایل نداشتن به تشکیل خانواده و فرزنداوری و ترویج روابط نامشروع جنسی و... تمایلی به تولید نسل جدید نداشته باشد. در این‌گونه جوامع تعداد سالمندان و سالخوردگان نسبت به درصد کودکان و نوجوانان بیشتر می‌شود.

منبع: جام‌جم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان برگزار شد
  • اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • معاون وزیر کشور : رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود تا به‌سرعت فرآیند انسداد مرز‌ها را آغاز کنند
  • خبر خوش سردار کمالی برای مشمولان وظیفه/ ثبت نام مشوق‌های مهارت آموزی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • خاتمی: به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم/ انگ زدن به یکدیگر مشکل بی‌حجابی را حل نمی‌کند/ عملیات تنبیهی وعدۀ صادق یک کار الهی بود
  • حجاب نباید جامعه را دو قطبی کند/ دشمنی با ایران بازی با دم شیر است
  • سمنان در تعریف پیوست فرهنگی الگوی کشور شود